90444111 1436916023155231 3817768048270508032 o

VII Regionalna konferencija "Za zeru više"

Na VII Regionalnoj konferenciji "Za zeru više" JU Dom starih "Grabovac" iz Risna je predstavio svoj rad "Prilagođavanje ustanove licima oboljelim od demencije kroz multidisciplinarni pristup"
Predavači ispred naše ustanove bili su Petar Pajković, diplomirani socijalni radnik i Emil Luković, specijalista primjenjene fizioterapije.
Kroz rad su predstavljena i infrastrukturna ulaganja koja je naša ustanova u posljednjih godinu dana investirala u opremanje sale i izgradnju bašte za dementne osobe.
Cilj ovih ulaganja je poboljšanje kvaliteta života naših korisnika koji boluju od demencije , kao i stvaranje uslova za obezbjeđenje dnevnog boravka za dementne osobe.
Izlaganje naših kolega je više puta ispraćeno aplauzima, koji su potvrda da smo na pravom putu i da JU Dom starih Grabovac stoji rame uz rame sa prestižnim ustanovama regiona kada je u pitanju briga o odraslim i starim licima.
Nakon izuzetno uspiješne konferencije, naša ustanova je nastupala na regionalnim "Igrama bez granica" u kojima su učestvovali zaposleni iz ustanova regiona.

 

donacije 1

Jezik

Pretraga