90444111 1436916023155231 3817768048270508032 o

Od 20.09.2021.godine dozvoljene su posjete našim stanarima po preporukama IZJZ Crne Gore. Posjete će biti organizovane svakim danom u periodu od 10.30 do 14.00 časova uz obaveznu najavu i tačno određenom terminu.


Omogućene su posjete korisnicima ukoliko posjetilac ima:
- dokaz da je prošlo 14 dana od kompletne vakcinacije a ne više od 180 dana.
- negativan rezultat PCR testa ne stariji od 72h
- dokaz o infekciji SARS CoV2 ne mlađi od 14 dana i ne stariji od 180 dana.


Omogućene su posjete korisnicima u spoljašnjim prostorima pružaoca usluga. Posjete su ograničenog trajanja te se organizuju prema unaprijed utvrđenom rasporedu, na način da se može održati razmak od 2 metra između svih osoba.
Posjetioci imaju obavezu cijelo vrijeme da nose masku i da se pridržavaju drugih mjera zaštite(dezinfekcija ruku i sl.).
Omogućene su posjete korisnicima u unutrašnjim prostorima pružaoca usluga kada iz objektivnih razloga posjetu nije moguće organizovati u spoljašnjim prostorima pružaoca usluga . Posjete su ograničenog trajanja i organizuju se prema unaprijed utvrđenom rasporedu.
Posjete su dozvoljene isključivo pojedincima/kama uz obavezno nošenje lične zaštitne opreme ( hirurška maska ) uz obaveznu najavu, mjerenje temperature i dezinfekciju ruku i obuće na samom ulasku u krug ustanove.


Zakazivanje termina je moguće ostvariti radnim danima u periodu od 08.00 do 14.00 časova na sledeće brojeve telefona:
Odjeljnje gerijatrije (H paviljon) 067 149 006
Odjeljenje psihogerijatrije (G paviljon) 067 149 003
Odjeljnje palijativne njege i odjeljenje demencije 067 149 004


Molimo sve zakazane posjete da poštuju termine i obavezu nošenja LZO, kao i da sa sobom ponesu lični indentifikacioni dokument (ličnu kartu ili pasoš) i fotokopiju potrebnih potvrda (dokaz o vakcinaciji, negativan PCR test i dokaz o infekciji Sars Kov 2 - orginal potvrda na uvid).

Filter
 • POSJETA MLADIH SDP-E , IZ KOTORA DOMU STARIH „GRABOVAC“

  Mladi SDP-e opštine Kotor su dana 22.01.2014. godine posjetili Dom starih „Grabovac“. Predsjednica mladih SDP-e , iz Kotora, Bukilica Ana zajedno sa svojim članovima Bukilica Marijom i Radulović Radovanom su obišli korisnike doma.

  U okviru posjete su organizovali koncert za korisnike na kojem su učestvovale profesorice flaute, Mijušković Angela iz Muzičke škole „Vida Matjan“ iz Kotora i profesorica Dijana Lompar, iz Muzičke škole „Savo Popović“ , iz Cetinja.

 • POSJETA PREDSTAVNIKA FONDACIJE „SOLIDARNOST SRBIJE“, IZ BEOGRADA DOMU STARIH „GRABOVAC“

  U periodu od 12. do 14. 01. 2014. godine predstavnici Fondacije „Solidarnost Srbije", iz Beograda posjetili su našu ustanovu. Posjeta je imala radni karakter, predstavnici pomenute Fondacije su se upoznali sa načinom rada i funkcionisanja doma.

  Prilikom posjete direktor Fondacije doc. dr Vladimir Ilić je uručio donaciju našoj ustanovi : lap top, knjige, glinu grnčarsku, ručni grnčarski točak, glazuru i alatke koje su potrebne korisnicima za rad u okviru okupacione terapije.

  Povodom toga, Direktor Doma starih „Grabovac" Vukićević Zoran se zahvalio Direktoru Fondacije „Solidarnost Srbije" doc.dr Vladimiru Iliću.

 • POSJETA UČENIKA IZ OSNOVNE ŠKOLE „VELJKO DROBNJAKOVIĆ“

  Povodom novogodišnjih i božićnih praznika naš Dom su posjetila djeca iz Osnovne škole „Veljko Drobnjaković“ iz Risna sa svojim profesorima i uručila našim korisnicima novogošnji čestitke koje su djeca sama napravila sa svakog korisnika u Domu.

 • DOČEK NOVE 2014.GODINE U DOMU STARIH “GRABOVAC“

  Novu 2014.godinu korisnici Doma starih dočekali su sa zaposlenima u prijatnoj atmosferi i lijepom ambijentu. Centralna proslava dočeka Nove organizovana je u dnevnom boravku na odjeljenju za palijativnu njegu. Na proslavi su prisustvovali korisnici sa svih odjeljenja iz Doma. Za korisnike koji nisu bili na centralnoj proslavi doček nove gopdine je organizovan na njihovim odjeljenjima. Do ranih jutarnjih časova korisnike i zaposlene zabavljao je bend „Boketa“ .

  Ovom prilikom želimo da svim korisnicima, njihovim porodicima kao i svim građanima čestitamo novu godinu i da im poželimo puno zdravlja, srece i veselja.

 • Posjeta Domu starih „ Trebinje“ iz Trebinja

  Dana 16.01.2013.godine direktor, doktorica, kooordinator popodnevne smjene i socijalni radnik Doma starih „Grabovac“ bili su u posjeti Domu starih „Trebinje“ iz Trebinja. Tom prilikom smo se upoznali sa načinom rada i funkcionisanja Doma. Prilikom posjete razgovarano je o budućoj saradnji naših ustanova.

 • Novogodišnji i Božicni praznici u Domu starih „Grabovac“

  U lijepom raspoloženju i veseloj atmosferi korisnici su u društvu sa radnicima Doma dočekali Novu godinu. Povodom novogošnjih i božicnih praznika su im uručeni prigodni pokloni uz želju za dobro zdravlje i dug život.

 • NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI U DOMU STARIH „GRABOVAC“

  christmas_and_new_yearKorisnici Doma starih „Grabovac“ proveli su Novogodišnje i Božićne praznike u prijatnoj atmosferi i dobrom raspoloženju uz muziku i u društvu zaposlenih radnika iz medicinske i socijalne službe.

  Tokom prilikom Djeda Mraz je  korisnicima dodijelio novogodišnje paketiće od strane   uprave Doma.

 

donacije 1

glas grabovca

Jezik

Pretraga