90444111 1436916023155231 3817768048270508032 o

 

 FB IMG 1663999456607

 

Posjete su omogućene svakim danom u periodu od 10:30 do 20:00 časova bez prethodne najave.


 

 

Filter
 • KORISNICI DOMA STARIH,,GRABOVAC,, NA DJEČJEM MASKEMBALU U OŠ,,VELJKO DROBNJAKOVIĆ” U RISNU

  Dana 28.02.2014.godine korisnici Doma starih ,,Grabovac,, zajedno sa zaposlenima iz socijalne sluzbe su učestvovali kao gosti na tradicionalnom školskom maskembalu u Osnovnoj školi ,,Veljko Drobnjaković" u Risnu.

  Takodje jedan od korisnika Doma je bio član žirija.

  Korisnici i zaposleni su uzivali u veselom I razigranom ambijentu i druzenju sa djecom I ostalim posjetiocima maskembala.

 • PRVI SASTANAK POVODOM ORGANIZOVANJA DRUGE REGIONALNE KONFERENCIJE U BANJA LUCI

  U periodu od 17. do 19.02. 2014. godine u Domu za odrasla lica „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac" u Novom Bečeju održan je prvi pripremni sastanak povodom organizovanja Druge regionalne konferencije, planirane septembra-oktobra 2014 godine u Banja Luci.

  Na sastanku su prisustvovali Dom starih „Grabovac" , iz Risna, Goran Kuševija, direktor Direktorata za dječiju i socijalnu zaštitu, predstavnici UNDP Aleksandra Kiković i Igor Topalović, Socijalno gerijatrijski centar, iz Banja Luke i Dom „Danica Vogrinec", iz Maribora.

  Sastanak je organizovan radi dogovora i planova vezanih za održavanje predstojeće Konferencije. Takođe, na sastanku se razmatrao program sa temama buduće konferencije.

 • POSJETA NVO,,STARI AERODROM DVA,, DOMU STARIH „GRABOVAC“

  stari_aerodrom_140214__2stari_aerodrom_140214_1NVO ,, Stari aerodrom dva,, je dana 14.02.2014. godine posjetila Dom starih „Grabovac"i obišli su korisnike doma.

  U okviru posjete predstavnici NVO ,,Stari aerodrom dva,, su donirali garderobu za korisnike Doma.

 • MINISTAR RADA I SOCIJALNOG STARANJA MR PREDRAG BOŠKOVIĆ POSJETIO JU DOM STARIH „GRABOVAC“ U RISNU

  Ministar rada i socijalnog staranja mr Predrag Bošković sa svojim saradnicima je bio u radnu posjetu JU Domu starih „Grabovac" u Risnu, kao i Direktor JU „Morsko Dobro" Rajko Barović sa svojim saradnicima.

  Imenovani su obišli korisnike svih paviljona doma, upoznali se sa načinom funkcionisanja ustanove, smještajem starih lica, njihovom zaštitom, kao i uslovima rada našeg doma. Takođe, Ministar je upoznat sa našim daljim planovima i aktivnostima u narednom periodu koji će doprinijeti unapređenju i poboljšanju uslova rada i kvaliteta života korisnika.

  Ministar je održao zajednički sastanak sa direktorom naše ustanove Zoranom Vukućevićem i menadžment timom Doma starih „Grabovac".

  Direktor JU „Morsko Dobro" Rajko Barović je uručio našoj ustanovi novčanu donaciju u vrijednosti od 5.000,00 eura. Povodom toga ministar rada i socijalnog staranja mr Predrag Bošković i direktor doma Zoran Vukićević zahvalili su se direktoru JU „Morsko Dobro" Rajku Baroviću.

 • ODJELJENJE SREDNJE MEDICINSKE ŠKOLE IZ KOTORA U POSJETI DOMU SRATIH „GRABOVAC“ U RISNU

  Dana 12.02.2013. godine učenici trećeg razreda medicinske škole, zajedno sa profesoricom Begović Lidijom  posjetili  su našu ustanovu .

  Tom prilikom  učenici su obišli  korisnike Doma, i uz lijepo druženje, pjesmu i recitaciju proveli dva časa sa našim korisnicima. Takođe, imenovani su podijelili poruke , kao i  prigodne poklone našim korisnicima . Učenici su  doniralili knjige za biblioteku našeg Doma.

 • DONACIJA JU DOMU STARIH „GRABOVAC“ U RISNU

  Prim dr sci. med. Ivo Ivanović koji je zaposlen u Specijalnoj bolnici „Vaso Ćuković“ u Risnu, posjetio je korisnike naše ustanove i poklonio  JU Domu starih „Grabovac“ u Risnu 18 umjetničkih slika.

  Direktor doma, Zoran Vukićević zahvalio se dr Ivu Ivanoviću na predivnoj donaciji i naglasio da će njegove slike krasiti našu ustanovu.

 • INICIJALNI AUDIT U JU DOMU STARIH „GRABOVAC“ U RISNU

  Dana 07.02.2013. godine u JU Domu starih „Grabovac“ u Risnu održan je inicijalni audit od strane Auditora Željka Veića i experta Marka Mitrovića i Radmilie Đoković. Inicijalni audit je sproveden u prisustvu menadžera za kvalitet Aleksandre Docevski.