slajd01.jpg
slajd01.jpg
slajd01.jpg

Dana 24.12.2013.godine u JU Dom starih „Grabovac“ u Risnu održan je redovni sastanak u prisustvu predstavnika Ministarsva rada i socijalnog staranja, centara za socijalni rad, Uprave za zbrinjavanje izbjeglica i predstavnika Doma na kome je raspravljano o aktuelnim pitanjima i problemima korisnika koji borave u našoj ustanovi.

U dvodnevnoj posjeti Domu starih „Grabovac“ boravio je gospodin Henk Mejer predstavnik Fondacije „Grabovac“ iz Holandije.. Tokom boravka gospodina Henka Mejer zvanično je i završena saradnja sa Fondacijom „Grabovac“ iz Holandije koja je u zadnjih 12 godina nesebično pomogala našu ustanovu. Fondacija „Grabovac“ iz Holandije je pored sve pružene pomoći i donacija Domu, pomogla u znatnoj mjeri izgradnju objekta za palijativnu njegu i demenciju, u potpunosti finansirala projekat za dobijanje ISO standarda. Tokom posjete gospodin Henk je u ime Fondacije „Grabovac“ iz Holandije svim radnicima Doma podijelio prigodne poklone povodom nastupajućih praznika i kao vid zahvalnosti povodom uspješno ostvarene saradnje.

Dana 30.12.2013.godine djeci zaposlenih u Domu su uručeni novogodišnji paketići. Novogodišnje paketiće je donirao gospodin Zoran Bulatović iz Podgorice. Ovom prilikom se zahvaljujemo gospodinu Zoranu Bulatoviću koji tradicionalno uoči novogodišnjih praznika donira poklone djeci zaposlenih i zelimo mu uspješnu i srećnu nastupajuću Novu godinu.

sjore_od_mora_30122013Povodom nastupajućih novogodišnjih I božićnih praznika predstavnice NVO “Sjore od mota” su dana 30.12.2013. posjetile našu ustanovu I obišli korisnike kojima su uručile prigodne poklone povodom nastupajućih praznika.

posjeta_ss_igk_1_30122013posjeta_ss_igk_2_30122013Dana 30.12.2013.godine učenici četvrtog razreda Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić“, iz Herceg Novog su zajedno sa pomoćnikom direktora Pušica Milanom i profesoricama Bulatović Natašom i Jovanović Mirom su obišli naše korisnike i čestitali im predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim profesorima i učenicima Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić“ na posjeti i da im poželimo sve najbolje u Novoj 2014.godini.

Dana 30.12.2013.godine predstavnici Sekretarijata za društvene djelatnosti glavnog grada su posjetili našu ustanovu i našim korisnicima uručili prigodne novogodišnje paketiće povodom nastupajućih praznika.

Povodom nastupajućih božićnih i novogodišnjih praznika predstavnici Crvenog krsta iz Bara su tradicionalno obišli korisnike naše ustanove koji su Bar i tom prilikom im uručili novogodišnje paketiće.

U periodu od 20.12.2013.godine do 22.12.2013.godine predstavnici Doma starih ,,Grabovac,, iz Risna posjetili su,, Dom Danice Vogrinec,, u Mariboru.Posjeta je imala radni karakter i zaposleni iz Doma starih,, Grabovac,, su se upoznali sa iskustvima rada pomenute ustanove, nacinom funkcionisanja kao i uslovima rada.

Takodje, potpisan je Memorandum o dugoročnoj saradnji izmedju četiri ustanove: Dom za smjestaj dusevno obolelih lica ,,Sveti Vasilije Ostroski-Čudotvorac,,, Dom starih ,,Grabovac,, Risan, Socijalno gerijatrijski centar Banja Luka i Doma ,,Danice Vogrinec,, Maribor.

Poštujući tradiciju koja traje već duži niz godina, predstavnici Opštine i CZSR Bar su dana 17.12.2013.godine obišli svoje korisnike koji su smješteni u našoj ustanovi i tom prilikom uručili im prigodne poklone i novac povodom nastupajućih novogošnjih i božićnih praznika.

Dana 16. decembra 2013. godine korisnici Doma starih „Grabovac"- Risan koji su uključeni u radno-okupacionu terapiju išli su u pratnji koordinatora rada u popodnevnoj smjeni i okupacionog terapeuta na jednodnevni izlet u Pljevlja gdje su ručali u prijatnom ambijentu restorana hotela „Gold".

Posjetioci

Montenegro 71.9% Montenegro
Serbia 8.2% Serbia
United States of America 5.3% United States of America

Broj zemalja:

64

Ukupno posjeta:
912747
Danas: 38
Ove nedelje: 129
Ovog mjeseca: 465

Pratite nas na:

youtube Instagram icon  facebook