slajd01.jpg
slajd01.jpg
slajd01.jpg

Dana 23.03.2014. godine realizovana je tradicionalna manifestacija pod nazivom " Dani kamelije" u Stolivu. Korisnicu našeg doma u pratni koordinatora popodnevne smjene i radnih terapeura posjetili su manifestaciju i družili se uz dobru muziku, kao I razna tradicionalna jela.

Takođe, korisnici su imali prodajnu izložbu svojih radova iz radne terapije.

Povodom Svjetskog dana sreće u periodu od 19.03. do 21.03. 2014. godine predstavnica NVO "Umjetnost življenja", iz Kotora, Aleksandra Kapetanović realizovala je program sa korisnicima naše ustanove.

Program pod nazivom "Dah, voda i zvuk" u kojem su uključene tehnike disanja i meditacije.

Dana 17.03.2014.godine Dom starih ,,Grabovac,, Risan posjetili su predstavnici Agencije za opštinske projekte, Instituta za socijalnu politiku, Regionalne zdravstvene agencije, Instituta za istraživanje i brigu o starima i Centra za volonterske usluge, iz regiona Marche, iz Italije koji su uključeni u projekat NETAGE , odnosno u promociju regionlnog socijalnog razvoja kroz umrežavanje relevantnih aktera iz javnog i civilnog sektora, kako bi se podstakle inovacije u pružanju socijalno-zdravstvenih servisa za starije.

Imenovani su posjetili korisnike doma , obili ustanovu i upoznali se sa načinom funkcionisanja i rada našeg doma.

Dana  08.03.2014.godine, Dom starih ,,Grabovac,, Risan posjetile su Diplomatske osobe iz Kineske ambasade-Narodne Republike Kine, koji su tom prilikom obisli ustanovu i posjetili korisnike Doma.

Povodom 8 marta, Medjunarodnog dana zena, u Domu starih ,,Grabovac,, je organizovan muzički program.

Program je organizovan od strane organizacije ŽAD i Danijela Aloibabića.U muzičkom programu i veselom okruženju su uživali korisnici svih paviljona Doma.

U skladu sa implementacijom projekta „Promocija regionalnog socijalnog razvoja kroz osnaživanje umrežavanja učesnika iz javnog i civilnog sektora u pružanju inovativnih socijalno-zdravstvenih usluga za starije osobe" NET -Age, predstavnici doma starih „Grabovac" iz Risna zajedno sa predstavnicima Ministarstva rada i socijalnog staranja , Institutom za javno zdravlje i Asocijacijom za demokratski prosperitet – ZID realizovali su Prvu studijsku posjetu , Mobility program u Sloveniji, Nova Gorica.

Prilikom studijske posjete obišli smo JU Dom „Upokojencev" u Novoj Gorici i privatni dom Centar starih „Pristan".

U periodu od 04. do 06.03. 2014. godine u JU Domu starih "Grabovac" u Risnu održan je periodični audit od strane sertifikacijske kuće DNV , Vdović Nevenke i Mitrović Marka. Periodični audit je sproveden u prisustvu menadžera za kvalitet Aleksandre Docevski i Krivokapić Desanke.

Posjetioci

Montenegro 71.9% Montenegro
Serbia 8.2% Serbia
United States of America 5.3% United States of America

Broj zemalja:

64

Ukupno posjeta:
912747
Danas: 38
Ove nedelje: 129
Ovog mjeseca: 465

Pratite nas na:

youtube Instagram icon  facebook