slajd01.jpg
slajd01.jpg
slajd01.jpg

ijzcg_28052014Dana 28.05.2014.godine našu ustanovu posjetili su predstavnici Instituta za javno zdravlje Podgorica. U delegaciji Instituta bili su prof.dr Ljaljević Agima , Bajić Biljana, spec. socijalne medicine, Popović Biljana, dipl. sociolog i Šćepanović Sanja, asistent projekta NETAGE. Posjeta je imala radni karakter u cilju razmjene iskustva i upoznavanja sa načinom organizacije rada i funkcionisanja u domu.

Predstavnici Instituta za javno zdravlje su održali prezentaciju u domu u okviru projekta NETAGE sa temom „ Promocija regionalnog socijalnog razvoja kroz umrežavanje relevantnih aktera iz javnog i civilnog sektora, kako bi se podstakle inovacije u pružanju socijalno-zdravstvenih servisa za starije".

Dana 06.05.2014.godine porodica prof.dr.sci Danila Đurovića je u saradnji sa auto servisom „Radanović" vlasnika Petra Pera Radanovića omugućila korisnicima Doma vožnju Bokokotorskim zalivom u luksuznoj limuzini marke „Linkoln". Koristimo ovu priliku da se zahvalimo porodici profesora Đurovića na pruženoj prilici našim korisnicima da uživaju u predivnoj vožnji kao i nesebičnoj želji profesora Đurovića da uljepša dan našim korisnicima.

U sklopu projekta "Čudnije od raja" koji je organizovala Galerija sodobne umetnosti Celje, Zavod Celia Celje I Zavod Škuc iz Ljubljanje dana 04.05.2014.godine održan je koncert domaće muzike iz 50 I 60 godina. Za lijep I ugodan provod naših korisnika pobrinuli su se Mark Pošleb, Igor Feketija I Jure Cvitan iz Celja Republika Slovenija.

Posjetioci

Montenegro 71.9% Montenegro
Serbia 8.2% Serbia
United States of America 5.3% United States of America

Broj zemalja:

64

Ukupno posjeta:
912747
Danas: 38
Ove nedelje: 129
Ovog mjeseca: 465

Pratite nas na:

youtube Instagram icon  facebook