slajd01.jpg
slajd01.jpg
slajd01.jpg

Mladi SDP-e opštine Kotor su dana 22.01.2014. godine posjetili Dom starih „Grabovac“. Predsjednica mladih SDP-e , iz Kotora, Bukilica Ana zajedno sa svojim članovima Bukilica Marijom i Radulović Radovanom su obišli korisnike doma.

U okviru posjete su organizovali koncert za korisnike na kojem su učestvovale profesorice flaute, Mijušković Angela iz Muzičke škole „Vida Matjan“ iz Kotora i profesorica Dijana Lompar, iz Muzičke škole „Savo Popović“ , iz Cetinja.

U periodu od 12. do 14. 01. 2014. godine predstavnici Fondacije „Solidarnost Srbije", iz Beograda posjetili su našu ustanovu. Posjeta je imala radni karakter, predstavnici pomenute Fondacije su se upoznali sa načinom rada i funkcionisanja doma.

Prilikom posjete direktor Fondacije doc. dr Vladimir Ilić je uručio donaciju našoj ustanovi : lap top, knjige, glinu grnčarsku, ručni grnčarski točak, glazuru i alatke koje su potrebne korisnicima za rad u okviru okupacione terapije.

Povodom toga, Direktor Doma starih „Grabovac" Vukićević Zoran se zahvalio Direktoru Fondacije „Solidarnost Srbije" doc.dr Vladimiru Iliću.

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika naš Dom su posjetila djeca iz Osnovne škole „Veljko Drobnjaković“ iz Risna sa svojim profesorima i uručila našim korisnicima novogošnji čestitke koje su djeca sama napravila sa svakog korisnika u Domu.

Novu 2014.godinu korisnici Doma starih dočekali su sa zaposlenima u prijatnoj atmosferi i lijepom ambijentu. Centralna proslava dočeka Nove organizovana je u dnevnom boravku na odjeljenju za palijativnu njegu. Na proslavi su prisustvovali korisnici sa svih odjeljenja iz Doma. Za korisnike koji nisu bili na centralnoj proslavi doček nove gopdine je organizovan na njihovim odjeljenjima. Do ranih jutarnjih časova korisnike i zaposlene zabavljao je bend „Boketa“ .

Ovom prilikom želimo da svim korisnicima, njihovim porodicima kao i svim građanima čestitamo novu godinu i da im poželimo puno zdravlja, srece i veselja.

Posjetioci

Montenegro 71.9% Montenegro
Serbia 8.2% Serbia
United States of America 5.3% United States of America

Broj zemalja:

64

Ukupno posjeta:
912747
Danas: 38
Ove nedelje: 129
Ovog mjeseca: 465

Pratite nas na:

youtube Instagram icon  facebook